Etusivu

Retro Club & Gamecenter on yksityinen vuokratila räätälöitynä erilaisiin tilaisuuksiin. Sisustukseen olemme käyttäneet entisten Vaasalaisten ravintoloiden kalusteita vuosien varrelta mm. Ravintola Koti, Fondis Kellari, Fontana, Birra, Sniper, Calles ym. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme erilainen ja mieleenpainuva illanviettopaikka saunomismahdollisuuksineen (pyyhkeet ja shampoo sisältyvät hintaan). Meiltä löytyy mm. vanhoja flippereitä 60-70 luvulta, biljardipöytä, dartstaulu, ajosimulaattori, jukeboxi, videotykki, äänentoisto, TV ja nettiyhteys. Kahviautomaatistamme löytyy useita erilaisia kahvivaihtoehtoja, kaakaota ja teetä. Keittiöstämme löytyy uuni, mikro, jääkaappi ja astiasto. Baarissamme on myöskin kylmäkaappi. Tarvittaessa järjestämme myös ruokailun. (Lisätietoja tarvittaessa).

Kuvat

retroclub.vaasa@gmail.com